Selasa, 13 Januari 2015

tempat wisata bagus di garut

Yksi nähtävyyksistä kaupungissa Garut, joka edelleen kraatteri järvi on piilossa kauneuden Bodas. Tämä on todellakin yksi matkailukohde tarjoten panoraamanäkymän luonne, joka on niin kaunis. Gardajärvi nimessä on tarkoitettu Bodas White Lake, koska se on tämä allas vihertävän valkoisia. Jos olet ollut valkoinen Ciwedey kraatteri, kraatteri järvi nimeltä Bodas Bandung on samanlainen samanlainen valkoinen kraatteri Ciwidey village. Valkoinen kraatteri järvi veden Bodas, joka sisältää rikkipitoisuutta ovat melko korkeat.

Sekuntia sekuntia kraatteri järvi Bodas Arrow
Kraatteri järvi on Bodas Talagabodas kraatteri 1512 mdpl korkeudessa Talagabodas itse on korkeudessa 2201 mdpl asti. Telaga Bodas sijaitsee rajalla Garut Regency Tasikmalaya tai raja-alueella ja osa-alueella Wanaraja Pangatikan. Tai on noin 28 km Garut kaupungin keskustasta.

Crater Lake Bodas pääsee todellakin hankalaa, koska tiet ovat kapeita ja jotkut tiet ovat jo vaurioituneet. Jos käynnistät kaupungin Jakarta tai Bandung, voit ottaa reitin Jakarta/Bandung-Wanaraja Garut –. Tai voi myös ottaa reitin Jakarta/Bandung – Limbangan – Cibatu – Wanaraja. Matka kraatteri järvi nimeltä Bodas käyttää kaksipyöräisten tai neliveto. Jos sinulla markkinoilla Wanaraja, voit kysyä paikallisten rivin otsikko Telaga Bodas koska ei ole hallituksen nähtävyyksiin. Crater Lake Bodas matkan aikana sinut liitetään Views mäkiä estates asukkaat ja rauhoittava tunnelma.

Ulkonäkö kraatteri järvi Bodas Garut
Pitkä ja hankala matka, päädyt kun olet saapunut kraatteri järvi Bodas suulla. Hinta vain $ 5000, sisääpääsy pysäköintialueet ovat myös saatavilla. Pysäköintialueen olet kävelymatkan kraatteri järvi Bodas noin 200 metrin päässä. Ajattele urheilu Nauti kauneus kraatteri järvi todellinen Bodas.

Saapuu edessä kraatteri, sinun on hämmästynyt kraatteri järvi tämän Bodas kauneutta. Sini-vihreä väri taustalla kukkuloita ja Talagabodas, se on ilmapiiri, joka on niin kaunis. Voit kävellä kraatteri voidakseen nauttia kauneudesta kraatteri järvi Bodas jokaisessa pisteessä hänen. Täällä on ulkona thermal kylpyammeet, joista voit nauttia ilmaiseksi. Vain rentoutumiseen pitkän matkan jälkeen väsynyt.

Kraatteri järven Hill Bodas ylhäältä
Joissakin osissa kraatteri on myös mununjukkan siellä toimivat edelleen, on ominaista vastuuvapauden savun sisällä kraatteri. Jos haluat ottaa kuvia perheen tai ystävien kanssa, voit ottaa kuvan yläreunassa kukkuloita, päällä aktiivinen kraatteri. Tässä on oikea paikka ottaa kuvia. Mutta ole varovainen, jos se on lähellä kraatteri on aktiivinen, koska puhaltaa höyry/kaasu voi saavuttaa 85-95 astetta lämpötila.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar