Selasa, 13 Januari 2015

tempat wisata kota garut jawa barat

Una de les atraccions a Garut que encara ostenta Crater Lake és una bellesa oculta Bodas. Això és de fet un atractiu turístic que ofereix un panorama de la natura que és tan bonic. El nom de l'estany mateix conté el significat de Bodas White Lake, perquè és aquesta piscina blanc verdós. Si vostè ha estat al blanc Ciwedey cràter, un llac de cràter anomenat Bodas Bandung és similar-similar al poble blanc cràter Ciwidey. White Crater Lake aigua a causa de la Bodas que contenen sofre nivells són molt altes.

Llac de cràter Arrowroot de Bodas segons-segons
Llac de cràter és el cràter Bodas Talagabodas amb una altitud de 1512 mdpl, mentre que Talagabodas mateix té una altitud fins 2201 mdpl. Telaga Bodas està situat a la frontera entre la regència Garut de Tasikmalaya, o limitant amb el barri i el districte Wanaraja Pangatikan. O és a uns 28 km del centre de la ciutat de Garut.

Accés al llac de cràter Bodas és de fet bastant molest perquè els camins són estrets i algunes de les carreteres d'accés que ja estan danyats. Si comences des de la ciutat de Jakarta o Bandung, vostè pot prendre ruta Jakarta/Bandung – Wanaraja Garut –. O també podria prendre la ruta Jakarta/Bandung – Limbangan – Cibatu – Wanaraja. Viatge a un llac de cràter anomenat Bodas pot utilitzar dues rodes o de quatre rodes. Si vostè té un mercat Wanaraja, podeu preguntar als locals línia dirigia a la Telaga Bodas perquè no hi ha cap Consell per llocs d'interès. Durant el viatge al llac de cràter Bodas, us acompanyaran vistes sobre turons veïns de finques i calmant estat d'ànim.

L'aparició del llac de cràter Bodas a Garut
El recorregut llarg i molest que acabarà quan li he arribat a l'entrada de la Bodas llac de cràter. També hi ha el preu d'admissió només $ 5000, per àrees d'estacionament. Des de la zona d'aparcament, heu de peu i el llac de cràter Bodas aproximadament 200 metres. Penseu en esports abans que gaudir de la bellesa del llac de cràter Bodas real.

Arribar davant el cràter, vostè serà sorprès amb la bellesa del llac de cràter aquest Bodas. Color blau-verd, amb un fons de turons i Talagabodas, és l'atmosfera que és tan bonic. Vostè pot caminar al voltant del cràter per gaudir de la bellesa del llac de cràter Bodas en cada punt de la seva. Aquí també hi ha un exterior banys termals que es pot gaudir de forma gratuïta. Només per relaxar-se després el seu llarg viatge cansat.

Vista del llac de cràter des de dalt d'un turó Bodas
Algunes parts del cràter són també mununjukkan hi són encara en actiu, es caracteritzen per descàrrega de fum des de dins el cràter. Si voleu fer fotografies amb la família o els amics, vostè pot prendre fotos al cim dels turons, en la part superior del cràter actiu. Aquí és el lloc adequat per fer fotos. Però aneu en compte que si és a prop del cràter està actiu, perquè bufa el vapor/gas pot arribar a temperatures de 85-95 graus centígrads.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar