Selasa, 13 Januari 2015

tempat wisata belanja di garut

Üks vaatamisväärsustest Garut, kes kuulub endiselt Crater Lake on varjatud Ilu Bodas. See on tõepoolest üks turismimagnet, pakkudes panoraam laadi, mis on nii ilus. Järve enda nimi sisaldab tähenduse Bodas valge järv, sest see on rohekas valge pool. Kui oled olnud valge Ciwedey kraater, kraater järv nimega Bodas Bandung on sarnane-sarnased valge kraater Ciwidey külas. Valge Crater Lake vee tõttu milles väävli Bodas on üsna kõrge.

Sekundit-sekundi Crater Lake Bodas maranta
Crater Lake on Bodas Talagabodas kraater kõrgusel 1512 mdpl, Talagabodas, ise on kõrgusel kuni 2201 mdpl. Telaga Bodas asub aadressil: Garut Regency Tasikmalaya või piirnevate linnaosa ja sub-linnaosa Wanaraja Pangatikan piiri. Või on ligikaudu 28 km: Garut linna keskuses.

Crater Lake Bodas on tõepoolest üsna aeganõudev, sest teed on kitsas ja mõned on juba kahjustatud juurdepääsuteed. Kui hakkad linna Jakarta või Bandung, võite võtta route Jakarta ja Bandung-Wanaraja: Garut –. Või ta võiks võtta route Jakarta/Bandung – Limbangan – Cibatu – Wanaraja. Teekond kraater järv nimega Bodas kasutada kaherattaline või nelja ratta. Kui teil on turu Wanaraja, võite küsida kohalikud joone pealkirja Telaga Bodas sest ei ole juhatuse vaatamisväärsused. Crater Lake Bodas sõidu ajal te kaasneb seisukohad üle rolling hills estates elanikud ja rahustav meeleolu.

Crater Lake Bodas Garut välimus
Sa lõpuks, kui olete jõudnud Crater Lake Bodas sissepääs pikk ja tülikas reis. Hind lubamise lihtsalt $ 5000, parkimine alad on samuti olemas. Parkla alalt teil kõndida Crater Lake Bodas umbes 200 meetri kaugusel. Mõtle Sport enne te nautida ilu Crater Lake tõeline Bodas.

Saabumine ees kraater, siis tuleb üllatunud Crater Lake selle Bodas ilu. Sini-roheline värv mäed ja Talagabodas, taustaks on atmosfäär, mis on nii ilus. Selleks, et nautida Crater Lake Bodas Ilu igal hetkel oma saate jalutada kraater. Siin liiga on väljas termaalsaunade, saavad nautida tasuta. Lihtsalt lõõgastumiseks pärast pikka reisi väsinud.

Crater Lake Hill Bodas ülalt vaade
Mõned osad kraater on ka mununjukkan seal on endiselt aktiivne, iseloomustab lõpetamise eest suitsu sees kraater. Pildistada koos pere või sõpradega saab võtta pilte mägede peal aktiivne kraater tipus. Siin on õige koht pildistada. Kuid ole ettevaatlik, kui lähedal on kraater on aktiivne, sest puhub auru/gaasi võib jõuda temperatuuri 85-95 kraadi Celsiuse järgi.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar