Selasa, 13 Januari 2015

tempat wisata darajat garut jawa barat

Een van de attracties in Garut die nog steeds kratermeer bekleedt is een verborgen schoonheid Bodas. Dit is inderdaad een toeristische attractie bieden een panorama van de natuur die zo mooi is. De naam van het meer zelf bevat de betekenis van Bodas White Lake, want het is deze pool van groenachtig wit. Als u naar de witte Ciwedey Crater geweest bent, is een kratermeer genaamd Bodas Bandung soortgelijke-vergelijkbaar met wit krater Ciwidey dorp. White Crater Lake water als gevolg van de concentraties van zwavel Bodas zijn vrij hoog.

Seconden-seconden kratermeer Bodas Arrowroot
Kratermeer is in de krater Bodas Talagabodas met een hoogte van 1512 mdpl, terwijl Talagabodas zelf een hoogte tot 2201 mdpl heeft. Telaga Bodas is gelegen op de grens tussen de Garut regentschap in de provincie Tasikmalaya, of grenzend aan de wijk en sub-district Wanaraja Pangatikan. Of 28 kilometer van het centrum van de stad van Garut ligt.

Toegang tot Crater Lake Bodas is inderdaad vrij lastig omdat de wegen zijn smal en enkele van de toegangswegen die reeds zijn beschadigd. Als u vanuit de stad Jakarta of Bandung start, kunt u nemen Jakarta/Bandung – Wanaraja Garut-route. Of het kan ook duren de route Jakarta/Bandung – Limbangan – Cibatu – Wanaraja. Reis naar een kratermeer genaamd Bodas kunt gebruiken twee wielen of vier wiel. Als je een markt Wanaraja hebt, kunt u de ' locals ' vragen lijn op weg naar de Telaga Bodas omdat er geen bestuur naar de bezienswaardigheden. Tijdens de reis naar de Bodas Crater Lake, zal u worden begeleid door uitzicht over de glooiende heuvels landgoederen ingezetenen en rustgevende sfeer.

Het uiterlijk van de Crater Lake Bodas in Garut
De lange en moeizame reis die u omhoog beƫindigen zult wanneer u bij de ingang van het kratermeer Bodas aangekomen. De prijs van toelating slechts 5000 dollar, voor het parkeren gebieden zijn ook beschikbaar. Vanaf het parkeerterrein heb je om te lopen naar de Crater Lake Bodas ongeveer 200 meter afstand. Denk aan sporten voordat u genieten van de schoonheid van de echte Bodas kratermeer.

Aankomst tegenover de krater, zal u worden verbaasd met de schoonheid van kratermeer deze Bodas. Blauw-groene kleur, met een achtergrond van heuvels en Talagabodas, het is de sfeer die is zo mooi. U kunt wandelen rond de krater om te genieten van de schoonheid van Crater Lake Bodas op elk punt van zijn. Ook is hier er een openlucht thermale baden, waar u gratis kunt genieten. Alleen voor ontspanning na uw lange reis moe.

Weergave van Crater Lake vanaf de Top van een heuvel Bodas
Sommige delen van de krater zijn ook mununjukkan er nog steeds actief zijn, worden gekenmerkt door kwijting van de rook van binnen de krater. Als u nemen van foto's met familie of vrienden wilt, kun je foto's op de top van de heuvels, op de bovenkant van de actieve krater. Hier is de juiste plek om foto's te nemen. Maar wees voorzichtig dat als er in de buurt van de krater is actief, omdat de stoom/gas blazen temperaturen van 85-95 graden Celsius bereiken kan.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar