Selasa, 13 Januari 2015

tempat wisata di garut yang bagus

Jednou z atrakcí v Garut, kteří stále drží Kráterové jezero je skryté krásy Boda. To je skutečně jeden turistická atrakce nabízí panorama přírody, která je tak krásná. Jméno samotné jezero obsahuje smyslu Boda bílého jezera, protože je tento fond zelenavě bílé. Pokud jste byli na bílé Ciwedey kráter, Kráterové jezero zvané Boda Bandung je podobné podobně jako bílá kráter Ciwidey vesnice. White Kráterové jezero vody díky Boda, obsahující množství síry jsou poměrně vysoké.

Sekundy sekund na Kráterové jezero Boda maranta
Kráterové jezero je v kráteru Boda Talagabodas nadmořské výšce 1512 mdpl, zatímco Talagabodas, sama má nadmořské výšky až 2201 mdpl. Telaga Boda se nachází na hranici mezi Garut Regency z Tasikmalaya, nebo na hranici okresu a nižšího Wanaraja Pangatikan. Nebo je přibližně 28 km od centra města Garut.

Přístup k Kráterové jezero Boda je docela problematické, protože silnice jsou úzké a některé z přístupových cest, které jsou již poškozeny. Pokud začnete od městě Jakartě nebo Bandung, si můžete směrovat Jakarta/Bandung-Wanaraja Garut –. Nebo to může také trasy Jakarta/Bandung – Limbangan – Cibatu – Wanaraja. Cesta na Kráterové jezero zvané Boda pomocí dvou kolových nebo čtyři kola. Pokud máte na trhu Wanaraja, můžete požádat místní linky mířící do Telaga Boda, protože neexistuje žádná deska na památky. Během cesty na Kráterové jezero Boda vás bude doprovázet pohledy přes kopce panství obyvatel a uklidňující náladu.

Vzhled Boda Kráterové jezero ve městě Garut
Dlouhý a namáhavý cesta skončí když jste dorazili na vstupu Boda Kráterové jezero. Vstupné pouhých 5000 dolarů, pro parkovací plochy jsou také k dispozici. Od parkoviště budete muset odejít na Kráterové jezero Boda přibližně 200 metrů. Myslete na sportu, dříve, než si vychutnat krásu Kráterové jezero skutečné Boda.

Příjezdu před kráter, budete ohromeni krásou Kráterové jezero tohoto Boda. Modro zelené barvy, s pozadím z kopce a Talagabodas, to je atmosféra, která je tak krásná. Můžete se projít kolem kráteru využívat krásu Kráterové jezero Boda v každém bodě jeho. Tady taky je venkovní termální lázně, které můžete využívat zdarma. Jen pro odpočinek po dlouhé cestě unavený.

Pohled na Kráterové jezero z vrcholu kopce Boda
Některé části kráteru jsou také mununjukkan tam jsou stále aktivní, se vyznačují vypouštění kouře z uvnitř kráteru. Pokud chcete fotit s rodinou nebo přáteli, můžete fotografovat na vrcholu kopce, na vrcholu aktivní kráter. Zde je správné místo na focení. Ale pozor, že pokud je to blízko kráteru je aktivní, protože fouká parní/plyn může dosáhnout teploty 85 – 95 stupňů Celsia.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar