Selasa, 13 Januari 2015

tempat wisata di garut talaga bodas

Една от атракциите в Garut, който все още държи кратера езеро е скрита красота Bodas. Това е наистина една туристическа атракция предлага панорама на природата, която е толкова красива. Името на самото езеро съдържа смисъла на Bodas Бяла езеро, защото то е този басейн на зеленикав бели. Ако сте били на белия Ciwedey кратер, кратер езеро, наречено Bodas Бандунг е подобни подобно на бяла кратер Ciwidey село. Бяла кратера езеро вода поради Bodas, съдържащи сяра нива са доста високи.

Секунди-секунди до кратера езеро Bodas Арарут
Кратера езеро е в Bodas Talagabodas кратер с височина от 1512 mdpl, докато Talagabodas себе си има надморска височина до 2201 mdpl. Telaga Bodas се намира на границата между Garut регентство на Tasikmalaya, или граничещи с окръжен и районен Wanaraja Pangatikan. Или е на около 28 километра от центъра на град Garut.

Достъп до кратера езеро Bodas е наистина доста неприятен, защото пътищата са тесни и някои от пътищата за достъп, които вече са повредени. Ако стартирате от Джакарта или Бандунг, можете да вземете Джакарта/Бандунг-Wanaraja Garut – на маршрут. Или тя също може да вземе по маршрута Джакарта/Бандунг – Limbangan – Cibatu – Wanaraja. Пътуването до кратера езеро, наречено Bodas могат да използват две колела или четири колела. Ако имаш един пазар Wanaraja, можете да попитате местните линия позиция да Telaga Bodas защото няма борда на забележителности. По време на пътуването до кратера езеро Bodas вие ще се придружава от изгледи над хълмове имоти жители и успокояващ настроение.

Появата на кратера езеро Bodas в Garut
Дълъг и неприятен пътуване ще свърши когато сте пристигнали на входа на кратера езеро Bodas. Цената за допускане само $ 5000, за места за паркиране също са предоставени. От зона за паркиране трябва да тръгне към кратера езеро Bodas около 200 метра. Мислете за спорт, преди да се радвате на красотата на истински Bodas кратера езеро.

Пристигащи пред кратера, вие ще бъдете изумени с красотата на кратера езеро, този Bodas. Синьо зелен цвят, на фона на хълмове и Talagabodas, това е атмосферата, която е толкова красива. Можете да се разхождате около кратера за да се насладите на красотата на кратера езеро Bodas във всяка точка на неговата. Тук също има открито терми, които можете да се насладите безплатно. Просто за отмора след дълго пътуване уморен.

Изглед към кратера езеро от върха на хълма Bodas
Някои части на кратера също са mununjukkan там все още са активни, се характеризират с изпускане на дим от във вътрешността на кратера. Ако искате да правите снимки със семейството или приятели, можете да вземете снимки на върха на хълмовете, на върха на активен кратер. Тук е точното място за да правите снимки. Но бъдете внимателни, ако тя е близо до кратера е активен, защото вихър на пара/газ може да достигне температура от 85-95 градуса по Целзий.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar