Selasa, 13 Januari 2015

tempat wisata di daerah garut jawa barat

En af attraktionerne i Garut, der stadig holder Crater Lake er en skjult skønhed Bodas. Dette er virkelig en turistattraktion tilbyder et panorama af natur, der er så smuk. Navnet på søen selv indeholder betydningen af Bodas hvid søen, fordi det er denne pulje af grønligt hvide. Hvis du har været til den hvide Ciwedey Crater, er en kratersø kaldet Bodas Bandung lignende-lignende til hvid krater Ciwidey landsby. Hvid Crater Lake vand på grund af de Bodas indeholdende svovlindholdet er ganske høj.

Sekunder-sekunder til Crater Lake Bodas Arrowroot
Kratersø er i Bodas Talagabodas krater med en højde på 1512 mdpl, medens Talagabodas selv har en højde indtil 2201 mdpl. Telaga Bodas er placeret på grænsen mellem Garut Regency af Tasikmalaya, eller grænsende op til bydelen og sub-distriktet Wanaraja Pangatikan. Eller er ca. 28 km fra centrum af byen Garut.

Adgang til Crater Lake Bodas er ganske generende, fordi vejene er smalle og nogle af de tilkørselsveje, der allerede er beskadiget. Hvis du starter fra byen af Jakarta eller Bandung, kan du tage route Jakarta/Bandung-Wanaraja Garut –. Eller det kunne også tage ruten Jakarta/Bandung – Limbangan – Cibatu – Wanaraja. Rejsen til en kratersø kaldet Bodas kan bruge to-hjulede eller fire hjul. Hvis du har fået et marked Wanaraja, kan du spørge lokale linje på vej til Telaga Bodas fordi der er ingen bestyrelse til seværdigheder. Under rejsen til Crater Lake Bodas, vil du være ledsaget af udsigt over rullende bakker godser beboere og beroligende stemning.

Udseendet af Crater Lake Bodas i Garut
Den lange og besværlige rejse du vil ende, når du har ankom ved indgangen til Crater Lake Bodas. Der tilbydes også at prisen på optagelse blot $ 5000, for parkeringspladser. Fra p-pladsen skal du gå til Crater Lake Bodas ca 200 m væk. Tænk på sports før du nyde skønheden i Crater Lake virkelige Bodas.

Ankommer foran krateret, vil du blive overrasket med skønheden i Crater Lake denne Bodas. Blå-grøn farve, med en baggrund af bakker og Talagabodas, det er den stemning, der er så smuk. Du kan gå rundt om krateret for at nyde skønheden af Crater Lake Bodas på hvert punkt af hans. Også er her der en udendørs termiske bade, som du kan nyde gratis. Bare for afslapning efter din lange rejse træt.

Visning af Crater Lake fra toppen af en bakke Bodas
Nogle dele af krateret er også mununjukkan der er stadig aktive, er karakteriseret ved udledning af røg fra inde i krateret. Hvis du ønsker at tage billeder med familie eller venner, kan du tage billeder på toppen af bakkerne, på toppen af den aktive krater. Her er det rigtige sted at tage billeder. Men vær forsigtig, hvis det er i nærheden af krateret er aktive, fordi blæser damp/gas kan nå temperaturer på 85-95 grader Celsius.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar